عاطفه رشنوئی، مدیر پایگاه میراث جهانی چغازنبیل و هفتتپه در تائید این خبر، عنوان کرد: «کارگاه زنبورداری با بررسی ظرفیتهای اقتصادی، اجتماعی و طبیعی در منطقۀ هفتتپه و چغازنبیل در آبان ماه سال جاری و با هدف توسعۀ روستائی و ایجاد اشتغال برای علاقهمندان آغاز گردید. با پایان این دوره، مدارک آن آماده و در روز دوشنبه چهارم بهمن ماه به شرکتکنندگان کارگاه، ارائه شد».
او با اشاره به این موضوع که توسعۀ روستایی و اشتغال پایدار از اهداف اصلی برنامۀ توسعۀ کشور است، بیان نمود: « ظرفیتهای منطقه برای توسعۀ پایدار، پاک و غیرآلاینده بسیار غنی و نیازمند شناسایی و تقویت است. پایگاه میراث جهانی چغازنبیل و هفتتپه در همین راستا و با هدف آموزش و افزایش مهارتهای جوامع محلی با همکاری ادارۀ جهاد کشاورزی شهرستان شوش، اولین دورۀ آموزش زنبورداری را به جوامع محلی میراث جهانی چغازنبیل و هفتتپه برگزار نمود».
فاطمه نوری، کارشناس آموزش صنایع دستی پایگاه میراث جهانی چغازنبیل و هفتتپه در ادامۀ خبر افزود: « زنبورداری از جمله فعالیتهای اقتصادی رایج در منطقه است که در بعضی موارد شاهد اجرای اشتباه آن هستیم. در این دوره شرکتکنندگان با کلیات پرورش زنبورعسل و مدیریت کلونی آن آشنا شدند تا بتوانند با شیوههای علمی و استاندارد، این فعالیت اقتصادی را ادامه دهند».
نوری ضمن تشکر از همکاری جهاد کشاورزی، بیان کرد: « در مسیر پیشرو برای رونق کسب و کارهای کوچک مقیاس و اشتغالزایی خانگی این منطقه، کارشناسان ادارۀ جهاد کشاورزی شهرستان شوش با دانش تجربۀ غنی خود کمک شایانی به ما نمودند و کارگاههای زنبورداری را در پایگاه میراث جهانی چغازنبیل و هفتتپه را برگزار نمودند».
رشنوئی در پایان، با ابراز امیدواری برای برگزاری دورههای متنوعتر اعلام کرد: « طبق گفتگوهای به عمل آمده میان پایگاه و ادارۀ جهاد کشاورزی شهرستان مقرر گردید، هر چه سریعتر نسبت به بررسی ظرفیتهای محلی اشتغالزایی و غیرآلاینده اقدام و دورههای بیشتری برگزار شود».